Press ESC to close

Camping Brockhausen

Aan de rand van Montferland kunt u middenin de natuur kamperen. De camping ligt dichtbij de steden Doetinchem en Arnhem. Bovendien ligt de camping aan de Duitse grens. De natuurcamping heeft moderne faciliteiten, ruime staanplaatsen en beschikt over veel activiteiten zowel op als rond de camping. Talloze wandel- en fietsroutes passeren de camping.

Kamperen in de natuur

kamperen midden in de natuur? Camping Brockhausen ligt aan de rand van het prachtige Montferland, in de Achterhoek, is van oudsher een landgoed en al meer dan 70 jaar een camping. Een fijne groene camping waar kwaliteit, rust en natuur voorop staan in zowel beleid als beheer. Camping Landgoed Brockhausen heeft een totale oppervlakte van circa 28 hectare. De staanplaatsen zijn opgedeeld in zon, half schaduw of schaduw. Wat gaan we doen? Een boek lezen, buitenspelen in onze speeltuin. Struinen op en rond de Zandbulten of via ons directe wandelpad naar de uitkijktoren op de Hulzenberg, in het Bergherbos. Talloze mooie wandel en fietsroutes zoals het Pieterpad, de Wijngaardroute, Kastelenroute en Rijnstrangenroute met hun prachtige vergezichten passeren onze camping.

Kampeerplaatsen

De staanplaatsen zijn opgedeeld in zon, half schaduw of schaduw. De plaatsen op veld Hulzenberg 102 t/m 135 zijn comfort (6 ampère) en comfortplus* (10 ampère) en beschikken per plaats over een privé watertap en afvoerpunt. De basisplaatsen 138 t/m 164 op de velden Eltenberg en Berkenhof hebben 6 ampère. Op deze velden zijn centrale watertappunten voorhanden.

Camperplaatsen

Aan de rand van de camping hebben wij speciale plaatsen voor (doortrekkende) campers. Campers (ongeacht afmeting) zijn bij ons ook welkom op het campingterrein. Er zijn vier vrij toegankelijke (24/7) camperplaatsen. Deze plaatsen zijn het hele jaar rond beschikbaar, op het terrein van Brockhausen maar liggen buiten de slagbomen waardoor een overnachting goedkoper is. Hier is een 24 uurs zelfbedienings-zuil met muntinworp. De gasten hebben stroom, afvoer, water en de nabijheid van een goede camping. De campergasten hebben alle faciliteiten zoals douche en toilet zelf aan boord zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Groepen

Camping Brockhausen heeft in de bijbehorende bossen drie groepsterreinen:

  • Aan het Veen
  • Hollandse Heide
  • Derkens Weide

Contact

Camping Brockhausen
Eltenseweg 20
7039 CV Stokkum
0314-661212
campingbrockhausen@gmail.com
www.brockhausen.nl